☝ Astazi depozitul CZ este inchis din cauza mutarii ☝

Panou de comandă cu suport pentru telefonul mobil

Panou de comandă cu suport pentru telefonul mobil 8 Comutatoare, Jeep Wrangler JK

1.844 RON
Culoare:

Jeep oferă un număr aproape nelimitat de modificări, orice vă puteți imagina. Dar orice modificare care necesită o sursă de alimentare trebuie să fie controlată. Prin urmare, X-Offroad prezintă panoul profesional cu cutie de distribuție pentru Jeep Wrangler JK ... Informații suplimentare

Articol #: XORS021


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Jeep oferă un număr aproape nelimitat de modificări, orice vă puteți imagina. Dar orice modificare care necesită o sursă de alimentare trebuie să fie controlată. Prin urmare, X-Offroad prezintă panoul profesional cu cutie de distribuție pentru Jeep Wrangler JK cu suport pentru telefon. Acest kit include o cutie de releu cu carcasă din plastic, suport din oțel pentru instalare și montare ușoară, buton cu 8 comutatoare, suport pentru telefon și accesorii de instalare. Cu acest produs, nu trebuie să cumpărați cabluri suplimentare, de exemplu, lumini auxiliare, suporturi de lumini LED etc., deoarece toate siguranțele și releele sunt incluse în cutia de control. Protecția termică și de suprasarcină fac ca modelul să fie sigur împotriva supraîncălzirii. Carcasa cutiei de releu rezistentă la temperaturi ridicate, realizată din plastic ABS durabil, ecologic și ignifug. Se potrivește modelelor post facelift 2011-2018.

Specificații

  • Putere maximă pe canal: 30A
  • Tensiune: 12V

Se potrivește

2011-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA