Modul de comutare

Modul de comutare Inclusiv caseta de releu, Jeep Wrangler JK

1.320 RON
Culoare:

Căutați un loc util pentru montarea întrerupătoarelor accesorii care nu necesită tăiere sau alte modificări? Acest modul ușor de montat pe stâlpul A include 4 întrerupătoare pentru montarea pe partea șoferului, departe de maneta de viteze. Acest modul de stâlp ... Informații suplimentare

Articol #: XOAL122


Depozit Spania: Stoc epuizat
Depozit Republica Cehă: Disponibil în curând

Descriere

Căutați un loc util pentru montarea întrerupătoarelor accesorii care nu necesită tăiere sau alte modificări? Acest modul ușor de montat pe stâlpul A include 4 întrerupătoare pentru montarea pe partea șoferului, departe de maneta de viteze. Acest modul de stâlp are un finisaj texturat similar cu cel al piesei originale pe care o înlocuiește. Acesta este plasat în același loc ca și originalul, ansamblul este foarte ferm! Nu este necesară tăierea sau găurirea Include un modul de comutare și 4 comutatoare cu LED-uri multicolore. Acest kit include, de asemenea, o cutie de relee completă cu relee de 40 A, siguranțe, carcasă și cabluri. Cu acest set puteți monta orice tip de iluminat cu LED-uri fără cabluri suplimentare.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA