Kit de întrerupere electronică a evacuării

Kit de întrerupere electronică a evacuării Oțel inoxidabil, 2.5"

833 RON

Instalați kitul de evacuare electronică X-Offroad Electronic Exhaust Trim Kit pe Jeep Wrangler dacă doriți ca evacuarea să fie monstruoasă, dar discretă. Nu veți avea nevoie de o înlocuire completă a conductei sau de o revizie, ceea ce face ca acest kit de tăi ... Informații suplimentare

Articol #: XOEEC001


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Instalați kitul de evacuare electronică X-Offroad Electronic Exhaust Trim Kit pe Jeep Wrangler dacă doriți ca evacuarea să fie monstruoasă, dar discretă. Nu veți avea nevoie de o înlocuire completă a conductei sau de o revizie, ceea ce face ca acest kit de tăiere să fie un răspuns semnificativ și convenabil. Frumusețea acestui kit constă în faptul că este o ocolire puternică a sistemului de evacuare al modelului Wrangler. Există un comutator inclus în acest kit, care permite evacuarea gazelor de eșapament înainte ca acestea să ajungă la toba de eșapament. Sunetul puternic și greu pe care îl simțiți și îl auziți când apăsați comutatorul este o experiență amețitoare. Componentele puternice, cum ar fi flanșa controlată de la distanță, vă asigură că puteți continua să ventilați puterea direct ori de câte ori doriți, pentru mulți ani de acum încolo. Acest kit necesită atât expertiză mecanică, cât și electrică pentru a fi instalat corect.

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA