Geantă de depozitare Freedom Panel Hard Top

Geantă de depozitare Freedom Panel Hard Top Negru, Jeep Wrangler JK, JL

461 RON
Culoare:

Atunci când scoateți Freedom Panels de pe Jeep într-o zi însorită, asigurați-vă că le depozitați într-o geantă de depozitare X-Offroad Freedom Panel Hard Top pentru a le păstra în siguranță și a le proteja împotriva deteriorării. Geanta de depozitare pentru ha ... Informații suplimentare

Articol #: XOFPB001


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Atunci când scoateți Freedom Panels de pe Jeep într-o zi însorită, asigurați-vă că le depozitați într-o geantă de depozitare X-Offroad Freedom Panel Hard Top pentru a le păstra în siguranță și a le proteja împotriva deteriorării. Geanta de depozitare pentru hard top X-Offroad Freedom Panel este fabricată din materiale de înaltă calitate. Această pungă de depozitare Freedom Panel are o carcasă exterioară durabilă din vinil negru, cu o căptușeală interioară din pâslă moale pentru a preveni zgârieturile și uzura. În plus, curelele de fixare reglabile împiedică alunecarea pentru o protecție fiabilă.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA