Kit de lămpi de ceață cu LED-uri

Kit de lămpi de ceață cu LED-uri Stilul Crosshair, Luminescență ridicată, Jeep Wrangler JK

RON 572
Culoare:

Noile proiectoare de ceață X-offroad cu faruri LED de mare putere de 30 W și efect de lumină de zi "Crosshair". Înlocuiți luminile de ceață din fabrică cu lumini LED de înaltă performanță. Fabricat din carcasă din aluminiu și sticlă din plastic securizat. Faru ... Informații suplimentare

Articol #: XOFL010


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Noile proiectoare de ceață X-offroad cu faruri LED de mare putere de 30 W și efect de lumină de zi "Crosshair". Înlocuiți luminile de ceață din fabrică cu lumini LED de înaltă performanță. Fabricat din carcasă din aluminiu și sticlă din plastic securizat. Faruri de ceață cu LED care sporesc rapid vizibilitatea, ceea ce duce la o mai mare siguranță. Lumini Xoffroad concepute pentru entuziaștii off-road care cer ce este mai bun. Numai pentru barele de protecție standard din SUA. Nu și pentru edițiile speciale pentru bara de protecție, cum ar fi cea de-a 10-a aniversare sau cea europeană.

Specificații

  • Putere: 30W
  • lumeni: 4000
  • Temperatura: 6000K

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA