Kit de lămpi de ceață cu LED-uri

Kit de lămpi de ceață cu LED-uri Stilul HALO, 30W, Jeep Wrangler JK

RON 486
Culoare:

Noile lumini de ceață full LED X-Offroad cu efect Dragon și HALO cu LED-uri de mare putere de 30 W. Înlocuiți luminile de ceață din fabrică cu lumini LED de înaltă performanță. Fabricat din carcasă din aluminiu și sticlă din plastic securizat. Faruri de ceață ... Informații suplimentare

Articol #: XOFL013


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Noile lumini de ceață full LED X-Offroad cu efect Dragon și HALO cu LED-uri de mare putere de 30 W. Înlocuiți luminile de ceață din fabrică cu lumini LED de înaltă performanță. Fabricat din carcasă din aluminiu și sticlă din plastic securizat. Faruri de ceață cu LED care sporesc rapid vizibilitatea, ceea ce duce la o mai mare siguranță. Lumini Xoffroad concepute pentru entuziaștii off-road care cer ce este mai bun. Numai pentru barele de protecție standard din SUA. Nu și pentru edițiile speciale pentru bara de protecție, cum ar fi cea de-a 10-a aniversare sau cea europeană.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA