🔥 11% reducere: Bonete 🔥

Kit de lumină de lucru cu LED-uri

Kit de lumină de lucru cu LED-uri Lumină deschisă, 45W

-10%
92 EUR   83 EUR
421 RON

Soluții de iluminat compacte, cele mai versatile de la X-offroad Combinație de lumini LED deschise și concentrate. Perfect pentru orice aplicație care necesită un montant lat, montant A, faruri de ceață sau aplicații pentru motociclete. Lumini cu o rază de ilu ... Informații suplimentare

Articol #: XOKT005


Depozit Spania: Stoc epuizat
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Ce include kit-ul?

Nu uita să cumperi și tu

Descriere

Soluții de iluminat compacte, cele mai versatile de la X-offroad Combinație de lumini LED deschise și concentrate. Perfect pentru orice aplicație care necesită un montant lat, montant A, faruri de ceață sau aplicații pentru motociclete. Lumini cu o rază de iluminare orizontală de 120° atunci când sunt utilizate în perechi sau singure. Construcție rezistentă la apă și durabilă, realizată cu lentile incasabile din policarbonat. Carcasă cu aripioare pentru disiparea căldurii, finisaj acoperit cu pulbere neagră satinată Nu este potrivit pentru utilizarea legală pe șosea, ci doar pentru utilizare off-road.

kitul include: 2× Lampă de lucru cu LED-uri Lumină deschisă

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA