Capotă fără arc

Capotă fără arc 2 Uși, Negru, Fastback, Suntop

5.580 RON
Culoare:

Ultimate Top Fastback este un acoperiș fără arcuri, furnizat cu o bară de parbriz și margini de ușă. Acoperișul și geamurile funcționează separat, astfel încât puteți avea 5 configurații diferite ale capotei; de la complet deschisă la complet închisă. Acoperiș ... Informații suplimentare

Articol #: XOST064
Suntop


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Ultimate Top Fastback este un acoperiș fără arcuri, furnizat cu o bară de parbriz și margini de ușă. Acoperișul și geamurile funcționează separat, astfel încât puteți avea 5 configurații diferite ale capotei; de la complet deschisă la complet închisă. Acoperișul poate fi rulat deasupra parbrizului, fixat cu două zăvoare, lăsând compartimentul pentru bagaje liber pentru bagaje. Foarte ușor de deschis și de închis. Geamurile din plastic, colorate și rezistente la zgârieturi (DOT), nu au feronerie și pot fi rabatate pentru a economisi spațiu. Acesta încorporează noul nostru concept Suntop® ROOMERANG, "hardware not hardware". ROOMERANG oferă topului Ultimate un design perfect, un volum de transport suficient și un top mai lung pentru o protecție solară completă. Acesta oferă avantajul unui arc în interiorul vârfului, dar fără limitele acestuia. Forma sa provine de la extractorul de căldură de pe aripile față și este conectat la multe alte piese de pe Wrangler JL. Se potrivește în găurile filetate originale ale cuștii de protecție. Poate fi montat cu capul în jos atunci când se dorește un aspect complet "gol", prin deschiderea părții superioare și a ferestrelor.

Specificații

  • Culoare: Black
  • Material: Denim

Se potrivește

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA