🔥 11% reducere: Bonete 🔥

Kit de protecție a luminii spate

Kit de protecție a luminii spate Amprente, Negru, Jeep Wrangler JL

20 EUR
102 RON
Culoare:

Un set de capace pentru farurile spate va proteja farurile spate ale modelului Wrangler împotriva deteriorării pe șosea. Aceste capace nu numai că vă protejează luminile spate cu LED din fabrică de buruieni și alte pericole, dar conferă și un aspect robust JL- ... Informații suplimentare

Articol #: XOTLP003


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Un set de capace pentru farurile spate va proteja farurile spate ale modelului Wrangler împotriva deteriorării pe șosea. Aceste capace nu numai că vă protejează luminile spate cu LED din fabrică de buruieni și alte pericole, dar conferă și un aspect robust JL-ului dvs. X-Offroad își fabrică capacele pentru luminile spate din oțel de înaltă rezistență. Capacele pentru faruri spate X-Offroad sunt concepute pentru a fi atașate la farurile spate din fabrică cu ajutorul benzii adezive 3M furnizate. Este suficient să curățați suprafața, să desprindeți suportul și să lipiți pe loc.

Se potrivește

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA