☝ Astazi depozitul CZ este inchis din cauza mutarii ☝

Kit de ridicare

Kit de ridicare 2.5", Jeep Wrangler JL

1.724 RON

Mersul în off-road poate fi dificil pentru suspensia originală a modelului Wrangler, așa că aveți nevoie de un kit de ridicare special conceput pentru a face față în aer liber. Kitul de ridicare a suspensiei de 2,5" X-Offroad are ceea ce aveți nevoie pentru a ... Informații suplimentare

Articol #: XOLK001


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Mersul în off-road poate fi dificil pentru suspensia originală a modelului Wrangler, așa că aveți nevoie de un kit de ridicare special conceput pentru a face față în aer liber. Kitul de ridicare a suspensiei de 2,5" X-Offroad are ceea ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să învingeți obstacolele întâlnite pe șosea și în afara acesteia. Cu o înălțime de 2,5 inci (64 mm), acest kit poate găzdui anvelope de până la 34 de inci. Kitul include: extensii de amortizoare, distanțiere pentru arcuri elicoidale, suporturi de relocare a amortizoarelor, legături de capăt ale barei stabilizatoare, stopuri, feronerie. Kitul de ridicare X-Offroad poate fi instalat fără a fi necesară sudarea sau tăierea, fiind un kit de montare cu șuruburi. Cu toate acestea, se recomandă instalarea profesională.

Se potrivește

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA