Modul de încărcare cu LED-uri

Modul de încărcare cu LED-uri Jeep Wrangler JL

377 RON

O zonă de încărcare mai bine iluminată Dacă nu sunteți mulțumit de lumina interioară a Jeep-ului dvs., înlocuiți-o cu acest modul de iluminare a încărcăturii cu LED-uri X-Offroad. Cu iluminare cu LED-uri, acest modul de lumină poate face ca zona de încărcare s ... Informații suplimentare

Articol #: XOCLL001


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

O zonă de încărcare mai bine iluminată Dacă nu sunteți mulțumit de lumina interioară a Jeep-ului dvs., înlocuiți-o cu acest modul de iluminare a încărcăturii cu LED-uri X-Offroad. Cu iluminare cu LED-uri, acest modul de lumină poate face ca zona de încărcare să fie mai luminată. În plus, acest produs este prevăzut cu întrerupătoare iluminate încastrate pentru o operare ușoară. Acest modul de iluminare este prevăzut cu două LED-uri albe, ceea ce îi permite să emită o lumină puternică. În plus, acesta este echipat cu o lumină de avarie cu LED-uri de culoare chihlimbar, orientată spre spate, pentru o mai mare siguranță rutieră. Poate fi montat în locul capacului motorului ștergătorului din fabrică și conectat la priza pentru accesorii din spate.

Se potrivește

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA