🔥 11% reducere: Bonete 🔥

Buton de lumină inferior

Buton de lumină inferior Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

377 EUR
1.914 RON
Culoare:

Acest kit de montare pe tabloul de bord inferior al controlerului de lumini multiple X-Offroad este conceput pentru a vă face viața mai ușoară. Acesta este conceput pentru a controla până la 6 dispozitive cu diverse funcții de securitate. Un circuit integrat d ... Informații suplimentare

Articol #: XOAL125


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Acest kit de montare pe tabloul de bord inferior al controlerului de lumini multiple X-Offroad este conceput pentru a vă face viața mai ușoară. Acesta este conceput pentru a controla până la 6 dispozitive cu diverse funcții de securitate. Un circuit integrat de deconectare a tensiunii joase (LVCO) va deconecta automat accesoriile atunci când bateria scade sub tensiunea de funcționare, asigurându-se că există suficientă încărcătură pentru necesitățile electrice esențiale, cum ar fi aprinderea motorului. Este construit pentru a rezista la solicitările de utilizare off-road și este construit pentru a dura. Kitul de montare inferioară a controlerului cu mai multe lumini pe tabloul de bord necesită unele găuri pentru o instalare sigură. Acest kit nu este compatibil cu ansamblul comutatorului AUX din fabrică JL.

Se potrivește

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA