🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Tavă de depozitare rulantă în tabloul de bord cu ușă glisantă

Tavă de depozitare rulantă în tabloul de bord cu ușă glisantă Jeep Wrangler JK 2011-2018

-16%
37 EUR   31 EUR
157 RON
Culoare:

Dacă doriți ca bunurile dvs. mici să fie mai sigure, înlocuiți tava de tabloul de bord din fabrică cu această tavă de depozitare Roll Top Dash cu ușă glisantă. Această tavă este fabricată cu o ușă glisantă retractabilă cu tambur cu 8 lamele, care vă ajută să a ... Informații suplimentare

Articol #: XORDS001


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil în curând

Descriere

Dacă doriți ca bunurile dvs. mici să fie mai sigure, înlocuiți tava de tabloul de bord din fabrică cu această tavă de depozitare Roll Top Dash cu ușă glisantă. Această tavă este fabricată cu o ușă glisantă retractabilă cu tambur cu 8 lamele, care vă ajută să ascundeți obiectele mici și să le protejați de efectele dăunătoare ale razelor UV ale soarelui. În plus, această tavă include un fund căptușit cu cauciuc pentru a preveni alunecarea și zdruncinarea obiectelor. Asamblare ușoară Pur și simplu scoateți piesa din fabrică de pe Jeep și șurubul hexagonal, apoi montați noua tavă și reinstalați șurubul hexagonal.

Se potrivește

2011-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA