🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Inserții de grilă cu LED-uri

Inserții de grilă cu LED-uri Negru, nesigilat, Jeep Wrangler JK

-15%
188 EUR   159 EUR
807 RON
Culoare:

Inserțiile de grilă cu LED-uri X-Offroad combină aspectul elegant cu funcționalitatea la un preț bun. Fiecare lumină de grilă cu LED-uri este proiectată cu 108 bucăți de cipuri LED luminoase. Inserțiile de grilă nu au o gaură de cheie. Inserții de grilă cu gau ... Informații suplimentare

Articol #: XOEA275


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Inserțiile de grilă cu LED-uri X-Offroad combină aspectul elegant cu funcționalitatea la un preț bun. Fiecare lumină de grilă cu LED-uri este proiectată cu 108 bucăți de cipuri LED luminoase. Inserțiile de grilă nu au o gaură de cheie. Inserții de grilă cu gaura redondo tăiată. Nu este necesară tăierea sau găurirea Folosiți benzile 3M incluse pentru a-l monta pe grătar. Grilajele X-Offroad sunt disponibile și cu alte decupaje și cu sau fără orificiu de blocare. Nu este conceput pentru utilizarea pe Wrangler Sahara 2016/2018 sau Rubicon 2017/2018, edițiile Hard Rock sau Back Country cu inserții de grătar de fabrică. Include cabluri și elemente de fixare.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA