🔥 10-14% reducere – Grăbiţi-vă! Există doar stocuri limitate. 🔥

LED Grille Inserts

LED Grille Inserts Negru, nesigilat, Jeep Wrangler JK

-10%
938 RON   844 RON
Culoare:

X-Offroad LED Grille Inserts combine stylish look with functionality for good price. Each led grille light is designed with 108pcs bright LED chips. Inserțiile de grilă nu au o gaură de cheie. Inserții de grilă cu gaura redondo tăiată. Nu este necesară tăierea ... Informații suplimentare

Articol #: XOEA275


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

X-Offroad LED Grille Inserts combine stylish look with functionality for good price. Each led grille light is designed with 108pcs bright LED chips. Inserțiile de grilă nu au o gaură de cheie. Inserții de grilă cu gaura redondo tăiată. Nu este necesară tăierea sau găurirea Folosiți benzile 3M incluse pentru a-l monta pe grătar. Grilajele X-Offroad sunt disponibile și cu alte decupaje și cu sau fără orificiu de blocare. Nu este conceput pentru utilizarea pe Wrangler Sahara 2016/2018 sau Rubicon 2017/2018, edițiile Hard Rock sau Back Country cu inserții de grătar de fabrică. Includes wiring and straps.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA