🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Kit de ridicare

Kit de ridicare Înainte, 2.5", Jeep Gladiator JT

-15%
272 EUR   231 EUR
1.173 RON

Mersul în off-road poate fi dificil pentru suspensia Gladiatorului dumneavoastră, motiv pentru care aveți nevoie de un kit de ridicare care a fost special conceput pentru a face față în sălbăticie. Kitul de ridicare față cu suspensie de 2,5" X-Offroad are ceea ... Informații suplimentare

Articol #: XOLK010


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Mersul în off-road poate fi dificil pentru suspensia Gladiatorului dumneavoastră, motiv pentru care aveți nevoie de un kit de ridicare care a fost special conceput pentru a face față în sălbăticie. Kitul de ridicare față cu suspensie de 2,5" X-Offroad are ceea ce vă trebuie pentru a vă ajuta să traversați obstacolele de pe șosea și din afara acesteia. Cu o înălțime de 2,5 inci (64 mm), acest kit poate găzdui anvelope de până la 35 de inci. Kitul include: distanțiere pentru arcuri elicoidale față, suporturi de relocare a amortizoarelor, legături de capăt ale barei stabilizatoare, feronerie. Kitul de ridicare X-Offroad poate fi instalat fără a fi necesară sudarea sau tăierea, fiind un kit de montare cu șuruburi. Este necesară doar o mică găurire. Cu toate acestea, se recomandă instalarea profesională.

Se potrivește

2019-2029 Jeep Gladiator JT
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA