🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Inserții de grătar

Inserții de grătar cromat, Panou de albine, Cu burghiu, Jeep Wrangler JK

-16%
83 EUR   70 EUR
355 RON
Culoare:

Inserțiile de grilă X-Offroad combină aspectul elegant cu funcționalitatea la un preț bun. Inserțiile de grilă sunt prevăzute cu orificiu de blocare. Inserții de grilă cu finisaj cromat în formă de fagure de miere Nu este necesară tăierea sau găurirea Folosiți ... Informații suplimentare

Articol #: XOEA073


Depozit Spania: Stoc epuizat
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Inserțiile de grilă X-Offroad combină aspectul elegant cu funcționalitatea la un preț bun. Inserțiile de grilă sunt prevăzute cu orificiu de blocare. Inserții de grilă cu finisaj cromat în formă de fagure de miere Nu este necesară tăierea sau găurirea Folosiți benzile 3M incluse pentru a-l monta pe grătar. Grilajele X-Offroad sunt disponibile și cu alte decupaje și cu sau fără orificiu de blocare. Nu este conceput pentru utilizarea pe Wrangler Sahara 2016/2018 sau Rubicon 2017/2018, edițiile Hard Rock sau Back Country cu inserții de grătar de fabrică. Articolele cromate trebuie să fie prevăzute cu un protector cromat.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA