🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Ultimate Mats

Ultimate Mats 4 Uși, Înainte, Partea din spate, Jeep Wrangler Unlimited JK

-16%
121 EUR   102 EUR
518 RON
Culoare:

Aceste covorașe Ultimate Precision Fit X-Offroad Mats sunt perfecte pentru protecție în cele mai extreme condiții și sunt fabricate dintr-un material superior celor mai ieftine garnituri. Înălțimea de 8 mm reduce la minimum alunecarea, în timp ce janta ridicat ... Informații suplimentare

Articol #: XOIA045


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Aceste covorașe Ultimate Precision Fit X-Offroad Mats sunt perfecte pentru protecție în cele mai extreme condiții și sunt fabricate dintr-un material superior celor mai ieftine garnituri. Înălțimea de 8 mm reduce la minimum alunecarea, în timp ce janta ridicată reține până la 40 de lichide și ajută la îndepărtarea noroiului de pantofi. Covorașele noastre Ultimate urmăresc forma exactă a podelei pentru o potrivire perfectă. Acestea au un model unic al benzii de rulare. Covorașele X-Offroad au un sistem anti-alunecare pe partea din spate, care le menține în siguranță în poziție, fiind ușor de îndepărtat pentru curățare.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA