🔥 11% reducere: Bonete 🔥

All Weather Protection Half Cover

All Weather Protection Half Cover 4 Uși, Argint, Jeep Wrangler JK, Jeep Wrangler JL

104 EUR
528 RON
Culoare:

Protect your Wrangler's finish against the elements with a X-Offroad All Weather Protection Half Cover. Această husă auto pentru interior/exterior vă va proteja de razele UV ale soarelui, de excrementele de păsări, de seva din copaci și de condițiile de iarnă ... Informații suplimentare

Articol #: XOPFC004


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Protect your Wrangler's finish against the elements with a X-Offroad All Weather Protection Half Cover. Această husă auto pentru interior/exterior vă va proteja de razele UV ale soarelui, de excrementele de păsări, de seva din copaci și de condițiile de iarnă brutale, toate acestea putând deteriora și deteriora finisajul transparent al Wrangler-ului dumneavoastră. Se potrivește la comandă pentru stilul specific al șasiului dumneavoastră. This X-Offroad Cover is custom designed to fit Wrangler models perfectly. Husa este confecționată dintr-un material respirabil din polipropilenă neagră în 4 straturi, care oferă o rezistență excepțională la rupere. În plus, cusăturile sunt cusute de două ori cu ață de înaltă calitate pentru a preveni sfărâmarea.

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA