🔥 11% reducere: Bonete 🔥

Ceară de lustruit

Ceară de lustruit SPECTRUM, 700 ml

18 EUR
(25,71 EUR / L)
91 RON

K2 Spectrum este o ceară lichidă creată cu cele mai recente progrese tehnologice. Poate fi aplicat fără efort pe vopseaua mașinii, conferindu-i o strălucire profundă. Pur și simplu pulverizați suprafața și ștergeți, fără a aștepta ca ceara să se usuce. Spectru ... Informații suplimentare

Articol #: G020


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

K2 Spectrum este o ceară lichidă creată cu cele mai recente progrese tehnologice. Poate fi aplicat fără efort pe vopseaua mașinii, conferindu-i o strălucire profundă. Pur și simplu pulverizați suprafața și ștergeți, fără a aștepta ca ceara să se usuce. Spectrum poate fi lustruit cu ușurință și nu lasă dungi albe. Excelent pentru toate tipurile de vopsea. Poate fi utilizat pe o suprafață fierbinte. Este potrivit pentru renovarea materialelor plastice, a luminilor, a tablourilor de bord, a componentelor cromate și de cauciuc, a anvelopelor, a pielii și a ferestrelor. Proprietățile sale uriașe pot fi folosite și acasă sau la birou, pentru a proteja mobilierul, ferestrele, plasticul, ecranele LCD, ochelarii etc. Are o aromă plăcută, deoarece componentele mențin un miros proaspăt.

Specificații

  • Volum: 0.70 L

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA