Kit de închidere a capotei

Kit de închidere a capotei Negru, Jeep Wrangler JK & JL, Jeep Gladiator JT, JL Style

51 EUR
259 RON
Culoare:

Îți plac dispozitivele de fixare a capotei JL? Acum le puteți avea pe Wrangler JK. X-Offorad introduce noi încuietori de capotă în stil JL pentru montarea pe Wrangler JK Kitul de reținere a capotei se potrivește și la Jeep Wrangler JL și Jeep Gladiator JT. Zăv ... Informații suplimentare

Articol #: XOEA082


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

🔥 Fii inteligent și cumpără inteligent! 🔥

Descriere

Îți plac dispozitivele de fixare a capotei JL? Acum le puteți avea pe Wrangler JK. X-Offorad introduce noi încuietori de capotă în stil JL pentru montarea pe Wrangler JK Kitul de reținere a capotei se potrivește și la Jeep Wrangler JL și Jeep Gladiator JT. Zăvoarele originale ale capotei se degradează în timp și au un aspect foarte slab. Asamblare ușoară Pentru JL și JT nu este necesară nicio modificare. Este posibil ca unele modele JK să necesite îndepărtarea știftului din plastic din dispozitivul de blocare inferior. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Se potrivește

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA