🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Capotă fără arc

Capotă fără arc 4 Uși, Nisip, Fastback, Suntop

996 EUR
5.056 RON
Culoare:

Noul soft top FASTBACK pentru Jeep Wrangler JK cu 4 uși de la SUNTOP este soluția supremă pentru Jeep Wrangler JK. Totul într-unul singur, nu trebuie să adăugați sau să instalați nicio componentă suplimentară. Include capotă, geamuri spate și laterale cu rabat ... Informații suplimentare

Articol #: XOST006
Suntop


Depozit Spania: Stoc epuizat
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Noul soft top FASTBACK pentru Jeep Wrangler JK cu 4 uși de la SUNTOP este soluția supremă pentru Jeep Wrangler JK. Totul într-unul singur, nu trebuie să adăugați sau să instalați nicio componentă suplimentară. Include capotă, geamuri spate și laterale cu rabatare rapidă, rame de uși și accesorii. Soft top-ul Ultimate oferă diverse combinații de stil, de la acoperire completă pentru Jeep la soft top complet. Acesta este montat direct pe bara de rulare, fără ancore suplimentare. Noua țesătură din denim complet impermeabilă garantează o rezistență maximă la intemperii și flexibilitate. Cu geamuri fumurii Materialul din denim de înaltă calitate vă va permite să o pliați de mai multe ori, ocupând în același timp foarte puțin spațiu în portbagajul dumneavoastră.

Specificații

  • Culoare: Deep Sand
  • Material: Denim

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA