Glugă completă pentru marfă

Glugă completă pentru marfă 4 Uși, Negru, Suntop

996 EUR
5.055 RON
Culoare:

Noul soft top CARGO pentru Jeep Wrangler JK cu 4 uși de la SUNTOP Include acoperiș, capacul portbagajului tip pick-up, ramele ușilor și feroneria. Totul într-unul singur, nu trebuie să adăugați sau să instalați nicio componentă suplimentară. Soft top-ul Ultima ... Informații suplimentare

Articol #: XOCC003
Suntop


Depozit Spania: Stoc epuizat
Depozit Republica Cehă: Stoc epuizat

Descriere

Noul soft top CARGO pentru Jeep Wrangler JK cu 4 uși de la SUNTOP Include acoperiș, capacul portbagajului tip pick-up, ramele ușilor și feroneria. Totul într-unul singur, nu trebuie să adăugați sau să instalați nicio componentă suplimentară. Soft top-ul Ultimate oferă diverse combinații de stil, de la acoperire completă pentru Jeep la soft top complet. Noua țesătură din denim complet impermeabilă garantează o rezistență maximă la intemperii și flexibilitate. Materialul din denim de înaltă calitate vă va permite să o pliați de mai multe ori, ocupând în același timp foarte puțin spațiu în portbagajul dumneavoastră. Dacă aveți deja Suntop Soft Top, puteți cumpăra doar geamurile CARGO, fără acoperiș, rame de ușă și feronerie.

Specificații

  • Culoare: Black
  • Material: Denim

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA