🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Suport pentru comutator

Suport pentru comutator 6 Comutatoare, Voltmetru, Jeep Wrangler JK

-15%
308 EUR   261 EUR
1.325 RON
Culoare:

Jeep oferă un număr aproape nelimitat de modificări, orice vă puteți imagina. Dar orice modificare care necesită o sursă de alimentare trebuie să fie controlată. Acesta este motivul pentru care X-Offroad prezintă diferite sisteme de comutatoare pentru Jeep-uri ... Informații suplimentare

Articol #: XORS004


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Jeep oferă un număr aproape nelimitat de modificări, orice vă puteți imagina. Dar orice modificare care necesită o sursă de alimentare trebuie să fie controlată. Acesta este motivul pentru care X-Offroad prezintă diferite sisteme de comutatoare pentru Jeep-uri. Este un ansamblu complet, care include un modul de comutare în carcasa de oțel montată deasupra parbrizului, relee și o cutie de siguranțe în corpul de oțel și cablajul complet. Cu acest produs, nu trebuie să cumpărați cabluri suplimentare, de exemplu, lumini auxiliare, suporturi de lumini LED etc., deoarece toate siguranțele și releele sunt incluse în cutia de control. Panou cu întrerupătoare iluminate.

Specificații

  • Lățime: 180 milimeter
  • Mare: 110 milimeter

Se potrivește

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA