🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Suport pentru comutator

Suport pentru comutator 6 Comutatoare

-15%
244 EUR   207 EUR
1.051 RON
Culoare:

Jeep oferă un număr aproape nelimitat de modificări, orice vă puteți imagina. Dar orice modificare care necesită o sursă de alimentare trebuie să fie controlată. Acesta este motivul pentru care X-Offroad prezintă diferite sisteme de comutatoare pentru Jeep-uri ... Informații suplimentare

Articol #: XORS009


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

Jeep oferă un număr aproape nelimitat de modificări, orice vă puteți imagina. Dar orice modificare care necesită o sursă de alimentare trebuie să fie controlată. Acesta este motivul pentru care X-Offroad prezintă diferite sisteme de comutatoare pentru Jeep-uri. Acest kit include o cutie de relee cu carcasă din plastic, suport din oțel pentru instalare și montare ușoară, un modul cu 6 comutatoare cu 24 de autocolante și accesorii de instalare. Cu acest produs, nu trebuie să cumpărați cabluri suplimentare, de exemplu, lumini auxiliare, suporturi de lumini LED etc., deoarece toate siguranțele și releele sunt incluse în cutia de control. Panou cu întrerupătoare iluminate. Asamblare ușoară Nu este necesară tăierea sau găurirea Protecția termică și de suprasarcină fac ca modelul să fie sigur împotriva supraîncălzirii. Un întrerupător termic oprește automat releele dacă temperatura depășește 100°. Carcasa cutiei de releu rezistentă la temperaturi ridicate, realizată din plastic ABS durabil, ecologic și ignifug.

Specificații

  • Putere maximă: 960W
Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA