Lumini LED Rock

Lumini LED Rock 8 bucăți, RGB

192 EUR
975 RON
Culoare:

LED-urile X-Offroad Rock nu au nevoie de releu, se aprind chiar și la lumina zilei. Ușor, dimensiune roșiatică, poate fi montat aproape oriunde Acoperire rezistentă care protejează lentilele de intemperii, nisip, noroi, pietre etc. Carcase din aluminiu turnat ... Informații suplimentare

Articol #: XOEA012


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

LED-urile X-Offroad Rock nu au nevoie de releu, se aprind chiar și la lumina zilei. Ușor, dimensiune roșiatică, poate fi montat aproape oriunde Acoperire rezistentă care protejează lentilele de intemperii, nisip, noroi, pietre etc. Carcase din aluminiu turnat sub presiune pentru durabilitate și disipare suplimentară a căldurii. Diferitele efecte luminoase RGB și stroboscopice (control bluetooh prin intermediul aplicației) fac din vehiculul dvs. un adevărat punct de atracție în întuneric. Permite controlul efectelor de lumină DIY prin Bluetooth pentru iPhone/Android Utilizări multiple ca lumină de motor, lumină sub caroserie, lumină de avarie, lumină de camping, lumină de interior etc... Acoperire rezistentă care protejează lentilele de intemperii, nisip, noroi, pietre etc.

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA