🔥 11% reducere: Bonete 🔥

Kit de lumină LED pentru interior

Kit de lumină LED pentru interior RGB, Bluetooth

29 EUR
147 RON
Culoare:

X-Offroad Control wireless al muzicii. Set de lumini interioare RGB în 7 culori. LED-uri RGB liniare de înaltă calitate Control Bluetooh, schimbați culoarea cu ajutorul aplicației cu telefonul Android sau iOS. De asemenea, are un mod de control al muzicii, cee ... Informații suplimentare

Articol #: XOIA016


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Descriere

X-Offroad Control wireless al muzicii. Set de lumini interioare RGB în 7 culori. LED-uri RGB liniare de înaltă calitate Control Bluetooh, schimbați culoarea cu ajutorul aplicației cu telefonul Android sau iOS. De asemenea, are un mod de control al muzicii, ceea ce face ca mașina dvs. să fie mai atractivă. Mod de control: 4 moduri de control al muzicii, 8 moduri de control al culorii semnalului, control al luminozității, ON/OFF 2 moduri de control al salturilor, 2 moduri de control al fazelor. Aplicație: Utilizați pentru a ilumina întregul interior al mașinii, plug and play. Notă: Controlul luminozității este disponibil numai pentru LED-ul alb.

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA