🌞 Summer Sale / 15-18% reducere 🌞

Suporturi pentru parbriz

Suporturi pentru parbriz inferior, inferior, Bară cu LED-uri, 50", Jeep Wrangler TJ

-16%
95 EUR   80 EUR
406 RON
Culoare:

Suporturi X-offroad pentru montarea ușoară a barei LED pe parbriz Suporturile se montează pe stâlpul A al autovehiculului dumneavoastră. Suporturi de bară LED realizate din oțel gros de 3/16" și CNC cu presare CNC Acoperire cu pulbere de textură Mediu finit "f ... Informații suplimentare

Articol #: XOAL024


Depozit Spania: Disponibil
Depozit Republica Cehă: Disponibil

Nu uita să cumperi și tu

Descriere

Suporturi X-offroad pentru montarea ușoară a barei LED pe parbriz Suporturile se montează pe stâlpul A al autovehiculului dumneavoastră. Suporturi de bară LED realizate din oțel gros de 3/16" și CNC cu presare CNC Acoperire cu pulbere de textură Mediu finit "fin Asamblare ușoară Nu este necesară tăierea sau găurirea Acestea sunt pur și simplu înșurubate pe parbriz cu ajutorul șuruburilor existente. Sunt incluse garnituri de cauciuc pentru montarea sub suporturi, pentru a proteja vopseaua originală a vehiculului. Suporturi concepute pentru bare LED de 50" Include suporturi superioare pentru bara cu LED-uri și suporturi inferioare pentru luminile de lucru.

Se potrivește

1997-2006 Jeep Wrangler TJ

Ați putea dori, de asemenea

Retur în 30 de zile
Retur în 30 de zile

Nu iti place articolul? Alegerea incorectă a produsului? Nici o problemă! Acest articol poate fi returnat la depozitul spaniol sau ceh.

Informații suplimentare

Toate prețurile includ 19% TVA